053 - 431 81 90

Matras afmeting: 90x210x15 cm.

Dit product kan online worden besteld

Matras blauw met hoes webshop.jpg


Prijs : € 305,80 Levertijd: 2/3 werkdagen


Zakelijke klant?
Vraag gerust een offerte aan, klik op de knop hierboven.

Productinformatie

Matras Medical Comfort anti-decubitus met een incontinentiebestendige tijk.

Afmeting matras: 90 x 210 x 15 cm (breedte x lengte x dikte)
Artikelnummer: 5301-10-21
- Zeer comfortabel matras met zeer goede ondersteuning
- Geschikt voor personen van 40 t/m 190 kg
- Antibacterieel
- Laagste prijsgarantie!
- Antidecubitus en keerbaar
- Tijk is incontinentiebestendig, zeer soepel, ademend en mijtdicht
- Eenvoudig te reinigen
- 5 jaar garantie!
- Uit voorraad leverbaar

Aanvullende informatie

Productsamenstelling matraskern:

Kwaliteit kern: HR50 koudschuim met top- en onderlaag 3 cm traagschuim SG50. Koudschuim heeft van nature een enigszins onregelmatige, open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en goed vocht afvoert. Kuilvorming komt bij koudschuim niet voor. Het materiaal is zeer veerkrachtig, en biedt een hoog comfort gekoppeld aan een lange levensduur. HR schuim is ook vlamvertragend.Top- en onderlaag van 3 cm traagschuim (SG50) zijn gemaakt van een visco-elastisch polyurethaanschuim speciaal ontwikkeld om de drukpunten op het lichaam te verminderen (anti-decubitus). Het traagschuim is vocht- en warmteregulerend. De Medical Comfort matras is 100% latex vrij.

Buigzaamheid: De Medical Comfort matrassen zijn geschikt voor alle elektrisch verstelbare bedden. De matrassen buigen dus in iedere gewenste stand soepel mee.  

Medical Comfort incontinentiebestendige hoes: De matrassen worden standaard geleverd met een incontinentiebestendige hoes. Deze hoes is gemaakt van een gebreide PA met een PU coating met een antibacteriële werking tegen MRSA en is mijtdicht. Het doek van de hoes is zeer elastisch en geruisloos. De hoes is vlamwerend en brandvertragend. De hoes is voorzien van een rits op de smalle zijde die doorloopt naar de lange zijde, waardoor de hoes eenvoudig te verwijderen is.

Reiniging: De hoes is eenvoudig met een sopje te wassen Desinfectie van de tijk kan d.m.v. het gebruik van een desinfecteermiddel van alcohol (tot een concentratie van 90%) of een desinfecteermiddel op basis van chloor met een waarde van max. 1000 ppm. De hoes is tevens te wassen in de wasmachine (kookwasbestendig).

Brandveiligheid: De matrasbekleding is vlamwerend en brandvertragend, volgens de brandbaarheidsnorm Grip5. 
 

.


Traagschuim

 


Twee lagen traagschuim (SG50) en een kern van koudschuim (HR50)
 

.

Incontinentiebestendige matrashoes