+31 (0)53 431 81 90

Kussen afwasbaar Medical

Dit product kan online worden besteld

Kussen Green Deal


Prijs : € 32,50 Levertijd: 2/3 werkdagen


Zakelijke klant?
Vraag gerust een offerte aan, klik op de knop hierboven.

Productinformatie

Duurzaam afwasbaar kussen Medical+  (brandvertragend, vlamwerend én duurzaam)

Artikelnummer: 5351-13-65

Kleur tijk: Wit 

Afmeting: 60 x 70 cm


Comfortabeler wordt het niet. Hoofdkussen met een uitermate hoog comfort door de soepele, zachte, niet krakende en ademende (waterdampdoorlaatbare) tijk. Deze drie laatste eigenschappen maken het verschil t.o.v. alle andere spelers in de markt. Zweten wordt bij deze kussens dan ook niet ervaren.
 

Vulling: Holle polyester vezel, vlamwerend en brandvertragend, vulgewicht ca. 700 gram. Tijk: Gebreide PA met een PU-coating met een antibacteriële werking tegen MRSA en mijtdicht (zie bijlage voor de specificaties en testgegevens), zeer elastisch en geruisloos. De kern en de tijk van het kussen zijn brandvertragend en vlamwerend. 

Desinfectie van de tijk kan d.m.v. het gebruik van een desinfectiemiddel van alcohol (tot een concentratie van 90%) of een desinfectiemiddel op basis van chloor met een waarde van max. 1000 ppm.

KATEX is marktleider in Nederland met dit Medical+ kussen in de zorg.
Ziekenhuizen en zorginstellingen zijn overtuigd van deze onovertroffen kwaliteit. En terecht. Het veercomfort neemt na jaren gebruik niet af en de tijk blijft keurig wit. Afnemen, een nieuw kussensloop eromheen en het kussen ligt er weer strak, netjes en gastvrij bij. Precies zoals je het wilt hebben.


Invulling geven aan duurzaamheid. De maatschappij helpen. Kosten besparen. Het kan!

  1. drogen van kussens kost enorm veel energie;
  2. er zijn geen transportkosten meer;
  3. er zijn geen was- en huurkosten meer;
  4. de kussens gaan jaren mee;
  5. KATEX kiest er bewust voor om de productie uit te besteden aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.


Geef met het Afwasbaar kussen Medical+ actief invulling aan Green Deal Duurzame Zorg.

Je voetafdruk op het milieu verkleinen. Hoe doe je dat als Nederlandse zorgsector? Hierover zijn afspraken gemaakt in de Green Deal Duurzame Zorg.
Deze afspraak motiveert de zorgsector te verduurzamen. Voluit heet de afspraak Green Deal Duurzame Zorg voor Gezonde Toekomst, en gaat over de bijdrage die de zorgsector kan leveren aan het verbeteren van het milieu. Zoals het verminderen van CO2 (carbon dioxide)-uitstoot en het stimuleren van circulaire economie. Maar ook door het creëren van een zorgomgeving die uitnodigt tot gezond gedrag van de bewoners, professionals en bezoekers.

 

Hoe interessant zou het zijn om met onze accountmanagers samen door te rekenen hoe de ROI van deze kussens t.o.v. extern wassen eruit ziet?

Doe je organisatie niet tekort, plan direct een afspraak in en bel 053 431 81 90 of mail verkoop@katex.nl

De hoofdkussens kunnen bedrukt worden vanaf 160 stuks.